INFO Nachtwedstrijd 17/18 Juli.

ENKELE WIJZIGINGEN, LEES DIT GOED DOOR.

Datum\tijd:

17 Juli / 18 Juli op de Molenheide te Reusel.
Vrijdagavond start 20:00 uur tot zaterdagochtend 06:00 uur.
We vissen in 2 blokken: één van 5uur en één van 4 uur:  20:00 – 01:00 uur  en 02:00 – 06:00 uur. Van 01:00 tot 02:00 een pauze (effe de benen strekken) met een eenvoudige versnapering. (indien nodig extra weegmoment)

Loting:

Loting van de visplaatsen vindt plaats om 18:45 bij de schuilhut. Zorg dat je op tijd bent !

 

Deelnemers:

Er wordt gevist in koppels, beide deelnemers moeten lid zijn van visvereniging de Gezellige Vissers (I.v.m. de Corona maatregelen). Het inschrijfgeld bedraagt EUR 20,00 per koppel, maximaal 10 koppels. (Prijzen: 1:3)

 

Inschrijving:

Koppels kunnen zich aanmelden bij Jan Groenendaal op telefoonnummer: 06 – 1262 2890. Betaling van het inschrijfgeld dient voor aanvang van de loting te zijn voldaan.

 

Wedstrijdopzet:

De vijver wordt in twee wedstrijdsectoren verdeeld.
Van elk koppel vist er 1 persoon in een van beide sectoren (plaatsbepaling door loting). Men vist dus niet samen naast elkaar op 1 visplaats. (Dit ook in verband met de Corona maatregelen).
Er wordt gevist op gewicht.
Koppels vissen gewoon naast elkaar (1,5 meter tussen de viskisten), op één visplaats.

 

Klassement:

Per sector wordt na de wedstrijd een klassement opgemaakt, per koppel worden beide wedstrijdpunten bij elkaar geteld en zo een totaal einduitslag bepaald. Bij gelijk puntenaantal telt het gewicht.

Wedstrijdreglement:

Het standaard wedstrijdreglement is van toepassing met de volgende toevoegingen.
En mag gevist worden met een vaste hengel of feederhengel. Het veroorzaken van overlast/hinder, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.
Gebruik van 2 leefnetten is verplicht, maximaal 10 kg per leefnet, gewicht daarboven telt niet mee.

 

TIP:

Houd je visplaats netjes. Zorg dat al je visgerei al voor de donker netjes is opgeruimd. Dit voorkomt dat je zaken ’s nachts niet kunt vinden of erger, dat er dingen sneuvelen als je er bovenop gaat staan.