CONTRIBUTIE 2017

Geachte leden,

Voor de penningmeester zijn de voorbereidingen voor 2017 weer in volle gang. Het automatisch innen van de CONTRIBUTIE 2017 zal in de komende week (1e week november) gaan plaatsvinden.

Iedereen die zijn contributie tijdig voldoet zal weer voor het einde van dit jaar zijn vergunning voor 2017 ‘op de mat’ vinden.
Hierbij is weer een dankwoord op zijn plaats voor onze vrijwilligers die de vergunningen elk jaar weer rondbrengen.

Graag willen we de aandacht nog een keer vestigen op de mogelijkheid een machtiging af te geven voor het automatisch innen van de contributie, dit scheelt onze penningmeester een heleboel werk. Het verwerken van elke losse betaling neemt nu eenmaal veel meer tijd in beslag dan in één keer een groot aantal vergunningen verwerken en daarbij komen de extra kosten voor het individueel versturen van de losse vergunningen.

Wellicht nog een reden om tijdig uw contributie via de penningmeester te voldoen: Als 2017-lid ontvangt u samen met uw vergunning voor 2017 ook de uitnodiging voor de jaarvergadering in februari 2017.

 

Individuele Karperwedstrijd

Beste Karpervisser,

Na aanleiding van het succes van de 2 voorgaande karper koppelwedstrijden leek het ons leuk om een keer een individuele wedstrijd te houden. Wij hebben hiervoor de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 november uitgekozen.

Voor de nachtvispashouders bedraagt de inleg 10,00euro en zij krijgen voorrang op de niet-nachtvispashouders tot donderdag 10 november. Dit wil zeggen dat de niet-nachtvispashouders pas na 10 november te horen krijgen of ze deel kunnen nemen aan de wedstrijd. De extra kosten voor een niet-nachtvispashouder bedraagt 5,00 euro bovenop de 10,00euro.

De wedstrijd vindt plaats op de Molenheide te Reusel en er mogen maximaal 8 personen aan de wedstrijd deelnemen.

De loting vindt zaterdag 19 november om 13:30 plaats in de schuilhut bij de parkeerplaats. De wedstrijd gaat om 15:00 van start en eindigt op zondag 20 november om 15:00. De prijsuitreiking vindt direct na de wedstrijd plaats in de schuilhut.

 Vanaf NU kunt u zich inschrijven via deze website (zie November Karperwedstrijd onder WEDSTRIJDEN)

 Met Vriendelijke Groeten,

Het Bestuur